1η ΚΥΡΙΑΚΗ
ΤΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ
25.02.2018

Ανακοινώσεις
Την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, είναι η 1η Κυριακή της Τεσσαρακοστής.
Την Πέμπτη, 1η Μαρτίου, όπως κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα, η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στις 18:00 για τις κλήσεις στην Ιερατική και Αφιερωμένη ζωή.
Κάθε Παρασκευή καθ’ όλη τη διάρκεια της Τεσσαρακοστής θα τελείται στις 17:30, μισή ώρα πριν από τη Θ. Λειτουργία, η ακολουθία του Δρόμου του Σταυρού στο Ναό και στις 18:00 στο Βικαριάτο.
Το Σάββατο, 3 Μαρτίου, Θεία Λειτουργία στα ιταλικά στις 18:00.
Την ερχόμενη Κυριακή 4 Μαρτίου, γιορτάζουμε την ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΑΣ. Όλες οι Θείες Λειτουργίες της ημέρας καθώς και η προσφορά σας, θα είναι αφιερωμένες στο έργο της Κάριτας. Αυτή την Κυριακή, θα τελεστεί και Θεία Λειτουργία στα πολωνικά, στις 11:30.
Την Κυριακή, 18 Μαρτίου η Ενορία μας διοργανώνει προσκύνημα στην Αλεξανδρούπολη, για την Πανήγυρη του Ναού Αγίου Ιωσήφ και τα 120 χρόνια ενοριακής ζωής που γιορτάζει φέτος ο Ναός. Το προσκύνημα θα συνοδεύει ο Αρχιεπίσκοπός μας π. Ιωάννης. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο ενοριακό γραφείο μαζί με το ποσό των 20.00 ΕΥυρώ για το πούλμαν.
Αγαπητοί ενορίτες, καθώς τα έξοδα για το στολισμό του επιταφίου είναι πολλά ζητάμε τη συνεισφορά σας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της Τεσσαρακοστής θα υπάρχει στο Ναό ένα κουτί όπου ο καθένας θα μπορεί να δώσει τη δική του προσφορά για τα λουλούδια και το στολισμό του επιταφίου.
Σας ευχαριστούμε για την Κυριακάτικη προσφορά σας.