7η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
28.05.2017
Ανακοινώσεις
Την Κυριακή, 28 Μαΐου και ώρα 13:00, η Νεολαία μας σας προσκαλεί στο Βarbeque που διοργανώνει στο προαύλιο της Ενορίας. Τιμή: 3 Ευρώ. Επίσης, αυτή την Κυριακή, θα τελεστεί και Θεία Λειτουργία στα αλβανικά στις 11:30.
Η Κάριτας διοργανώνει Ημέρα Αιμοδοσίας την Κυριακή, 28 Μαΐου. Όποιος ενορίτης επιθυμεί να βοηθήσει προσφέροντας αίμα, μετά τη Θ. Λειτουργία των 10:00 θα υπάρχει πούλμαν για τη μεταφορά των εθελοντών αιμοδοτών στο  Γ. Νοσοκομείο «Άγ. Παύλος».
Ο Εφημέριός μας π. Γεώργιος, γιορτάζει την Τρίτη, 30 Μαΐου, την 30η επέτειο της Ιερατικής χειροτονίας του  και ο π. Γιάνους την Τετάρτη 31 Μαΐου, εορτή της Επισκέψεως της Αειπαρθένου Μαρίας στην Αγία Ελισάβετ, γιορτάζει την 42η επέτειο . Ας προσευχηθούμε για αυτούς και το έργο τους.
Την Πέμπτη, 1η Ιουνίου, όπως κάθε 1η Πέμπτη του μήνα, η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στις 19:00 για τις κλήσεις στην Ιερατική και Αφιερωμένη ζωή.
Κάθε Σάββατο, έως και το Σάββατο 10 Ιουνίου, Θεία Λειτουργία στις 10:00 στο Κοιμητήριο.
Την Κυριακή, 4 Ιουνίου, Πανήγυρη της Πεντηκοστής, γιορτάζουμε την έλευση του Αγίου Πνεύματος και τα γενέθλια   της Εκκλησίας. Όπως κάθε χρόνο, θα τελεστεί πολυεθνική Θεία Λειτουργία στις 10:00. Παρακαλούμε τους ενορίτες  των διαφόρων γλωσσικών ομάδων να ετοιμάσουν παραδοσιακά εδέσματα /γλυκά της χώρας τους, για το κέρασμα που θα ακολουθήσει μετά τη Θ. Λειτουργία.
Το Σάββατο, 10 Ιουνίου και ώρα 19:00, θα λάβει μέρος η Τελετή της Χριστιανικής Μύησης των ενήλικων κατηχουμένων όπου ο Σεβασμιότατός π. Ιωάννης θα χορηγήσει το Βάπτισμα και το Χρίσμα.
Την Κυριακή, 11 Ιουνίου, στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία των 10:00, ο Σεβασμιότατος π. Ιωάννης θα χορηγήσει το Χρίσμα στα παιδιά του κατηχητικού. Μετά τη Θεία Λειτουργία θα ακολουθήσει η Λιτανεία της Αγίας Δωρεάς.
Η  επιτροπή της ενορίας μας «Μέριμνα για την Οικογένεια» σας ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη εξόρμηση των οικογενειών της ενορίας μας για τη Δευτέρα 5 Ιουνίου, αναβάλλεται για την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.
Σας ευχαριστούμε για την Κυριακάτικη προσφορά σας.


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ! ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!