3η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ
15.12.2019
Ανακοινώσεις
Σήμερα θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στα πολωνικά και στα αλβανικά, στις 11:30.
Η απογευματινή Θεία Λειτουργία της Τρίτης στο Βικαριάτο, όπως και οι συναντήσεις της Λεγεώνας της Μαρίας θα αρχίσουν και πάλι με τη νέα χρονιά.
Την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30, θα λάβει μέρος στο χώρο του Ναού μας, Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, από το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Και το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, από τη χορωδία της Σχολής Καλαμαρί.
Η Μέριμνα για την Οικογένεια προσκαλεί όλα τα νέα ζευγάρια που παντρεύτηκαν τα τελευταία 10 χρόνια, μαζί με τα μικρά τους παιδιά για μια συνάντηση – συζήτηση, την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στην αίθουσα του Αποστολικού Βικαριάτου, στη Σταυρούπολη, ώστε να τιμήσουν μαζί με τα μέλη, τη Γιορτή της Άγιας Οικογένειας.
Την Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου, Πανήγυρη της Γέννησης του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, οι Θείες Λειτουργίες θα τελεστούν στις: 00:00 (Μεσονύχτια Πανηγυρική Θ. Λειτουργία) – Ι.Ν., 09:00 – Απ. Βικαριάτο, 10:30 – Ι.Ν., 18:00 (στα αγγλικά) – Ι.Ν.
Την Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου, Αγίου Στεφάνου, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στα πολωνικά, στις 11:00 και στα ελληνικά, στις 18:00.
Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι όλων των θεσμών και των οργανώσεων να ετοιμάσουν τον ετήσιο απολογισμό της δράσης τους για το 2019 και να το παραδώσουν σε ηλεκτρονική μορφή πριν από τη νέα χρονιά.
Μπορείτε να προμηθευτείτε, την Μετασυνοδική Αποστολική Παραίνεση του Πάπα Φραγκίσκου «Ο Χριστός ζει», που βρίσκεται μέσα στο Ναό ή από το ενοριακό γραφείο. Τιμή διάθεσης: 6 Ευρώ.       
Μπορείτε να προμηθευτείτε και το Ημερολόγιο τσέπης για το 2020, με ανατολικό και δυτικό εορτολόγιο καθώς και χρήσιμες πληροφορίες των εκκλησιών. Τιμή διάθεσης: 1 Ευρώ.
Σας ευχαριστούμε για την Κυριακάτικη προσφορά σας.