6η ΚΥΡΙΑΚΗ
ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ
16.02.2020

Ανακοινώσεις
Κάθε Κυριακή, η Θεία Λειτουργία στο Βικαριάτο θα τελείται στις 09:00.
Η Νεολαία μας, σας προσκαλεί στον Αποκριάτικο Χορό της Ενορίας, που διοργανώνει το Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, από τις 19:00, στην αίθουσα του Βικαριάτου (Κολοκοτρώνη 19, Σταυρούπολη). Τιμή εισόδου 5 Ευρώ. Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από την Νεολαία κατά τον Κυριακάτικο καφέ και από το ενοριακό γραφείο.
Την Τετάρτη, 4 Μαρτίου, Τετάρτη των Τεφρών, αρχίζει η περίοδος της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Περίοδος προετοιμασίας για τον εορτασμό του Πάσχα. Η Θεία Λειτουργία, με την επίθεση της στάχτης, θα τελεστεί στις 18:00, στον Ιερό Ναό και στο Βικαριάτο.
Την Κυριακή, 22 Μαρτίου, η Ενορία μας, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνει προσκύνημα σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη, για τη Σύναξη της Τεσσαρακοστής και την Πανήγυρη των Ναών (Αγίου Ιωσήφ). Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους στο γραφείο για την τακτοποίηση των θέσεων στο πούλμαν (Τιμή μεταφοράς: 20 Ευρώ).
Παρακαλούνται οι ενορίτες να επικοινωνήσουν με τους Ποιμένες για την ευλογία της οικογένειας (αγιασμός του σπιτιού) καθώς και τη χορήγηση των Μυστήριων της Εξομολόγησης και της Θείας Κοινωνίας σε ηλικιωμένους και ανήμπορους.
Παρακαλούνται οι ενορίτες που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες (υπάρχουν τα ονόματά τους στον πίνακα ανακοινώσεων στο Κοιμητήριο και στο ναό) ως προς το Κοιμητήριο να έρθουν σε επαφή με το ενοριακό γραφείο και να τις φροντίσουν άμεσα.
Σας ευχαριστούμε για την Κυριακάτικη προσφορά σας.