3η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
22.04.2018

Ανακοινώσεις
Τη Δευτέρα, 23 Απριλίου, Πανήγυρη του Αγίου Γεωργίου, γιορτάζει ο Εφημέριός μας π. Γιώργος.Ας προσευχηθούμε για εκείνον και το έργο του.
Την Τετάρτη, 25 Απριλίου, γιορτή του Αγίου Μάρκου, Ευαγγελιστή, Θεία Λειτουργία στις 19:00.
Το Σάββατο, 28 Απριλίου, Θεία Λειτουργία στις 19:00 στα ισπανικά.
Την ερχόμενη Κυριακή, 29 Απριλίου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Προσευχής για τις κλήσεις. Όλες οι Θείες Λειτουργίες θα είναι αφιερωμένες για αυτό το σκοπό. Αυτή την Κυριακή, η «Κάριτας Θεσσαλονίκης» σας προσκαλεί στο Φιλανθρωπικό Παζάρι που διοργανώνει από τις 10:00 – 20:00 στον Ιερό Ναό.
Την Κυριακή, 13 Μαΐου, προσκαλούμε όλους τους ενορίτες στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στις 10:00 για τη γιορτή της Χρυσής Επετείου των 50 χρόνων Ιερατικής Διακονίας του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου μας π. Ιωάννη. Όσοι ενορίτες επιθυμούν να ετοιμάσουν κάποιο έδεσμα, για το κέρασμα που θα ακολουθήσει μετά τη Θεία Λειτουργία, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο.
Παρακαλούνται οι γονείς που τα παιδιά τους θα λάβουν φέτος την 1η Κοινωνία και το Χρίσμα, να επικοινωνήσουν με το γραφείο για τα απαραίτητα χαρτιά.
Η Κάριτας Θεσσαλονίκης διοργανώνει «Δωρεάν εξέταση Μαστογραφίας» στην Ορμύλια Χαλκιδικής, με τα πουλμανάκια της Ενορίας. Όποιες κυρίες ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν στο γραφείο της Κάριτας.
Σας ευχαριστούμε για την Κυριακάτικη προσφορά σας.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ, ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!