11η ΚΥΡΙΑΚΗ
ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ
17.06.2018

Ανακοινώσεις
Ο μήνας Ιούνιος είναι αφιερωμένος στην Ιερά Καρδία του Ιησού.
Όλοι οι θεσμοί και οργανώσεις της ενορίας μας θα σταματήσουν τις δραστηριότητές τους για τη θερινή περίοδο και θα αρχίσουν πάλι με την έναρξη του Νέου Ποιμαντικού Έτους.
Όλες οι ξενόγλωσσες Θείες Λειτουργίες του Σαββάτου καθώς και η Θεία Λειτουργία της Τρίτης στο Βικαριάτο, θα σταματήσουν για τη θερινή περίοδο και θα αρχίσουν πάλι με την έναρξη του Νέου Ποιμαντικού Έτους.
Την Κυριακή, 24 Ιουνίου, γιορτή της γέννησης του Αγίου Ιωάννη Βαπτιστή, γιορτάζουν ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος π. Ιωάννης Σπιτέρης και ο π. Ιωάννης Λούβαρης. Ας προσευχηθούμε για εκείνους και το έργο τους.
Αυτή την Κυριακή, 24 Ιουνίου, ενόψει της εορτής των Αγίων Πέτρου και Παύλου, η Ενορία μας διοργανώνει προσκύνημα στην Καβάλα για τον εορτασμό του Ναού Αγίου Παύλου. Παρακαλούμε να δηλώσετε άμεσα τη συμμετοχή σας στο ενοριακό γραφείο μαζί με τα έξοδα μεταφοράς: 10 Ευρώ.
Το καλοκαίρι έχει έρθει και σιγά σιγά ο καθένας θα ξεκινήσει τις θερινές διακοπές του. Όπου και αν βρισκόμαστε, ας μη ξεχνάμε να αφιερώνουμε λίγο χρόνο για τον Χριστό. Μία προσευχή, η ανάγνωση της Αγίας Γραφής, μπορούν να βοηθήσουν στην καθημερινή μας συνάντηση με το Θεό.
Παρακαλούνται οι ενορίτες παρά τις αυξημένες θερμοκρασίες να εισέρχονται στις Θ. Λειτουργίες ευπρεπώς ντυμένοι.
Σας ευχαριστούμε για την Κυριακάτικη προσφορά σας.