2η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑΣ
23.04.2017
Ανακοινώσεις
Την Κυριακή, 23 Απριλίου, 2η του Πάσχα, της Θείας Ευσπλαχνίας, πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Αποστολικού Βικαριάτου Θεσσαλονίκης, στη Λάρισα. Αυτή τη μέρα, γιορτάζει ο Εφημέριός μας π. Γεώργιος (Αγίου Γεωργίου).  
Τη Δευτέρα, 24 Απριλίου, συγκέντρωση του Ενοριακού Συμβουλίου στις 19:45.
Την Τρίτη, 25 Απριλίου, εορτή του Αγίου Μάρκου Ευαγγελιστή, οι Θείες Λειτουργίες θα τελεστούν στις 08:00 και στις 19:00 (στο Βικαριάτο). Μετά την απογευματινή Θεία Λειτουργία, συγκέντρωση της «Λεγεώνας της Μαρίας».
Το Σάββατο, 29 Απριλίου, εορτή της Αγίας Αικατερίνης της Σιένας, Παρθένου και Διδασκάλου της Εκκλησίας, Θεία Λειτουργία στις 08:00.
Κάθε Σάββατο στις 11:00, κατήχηση των παιδιών στο κατηχητικό κέντρο (Σταυρούπολη) και στις 17:30, συνάντηση των νέων και των εφήβων στην ενορία.
Όποιος ενορίτης επιθυμεί μπορεί να προσφέρει αίμα στη μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. «Άγιος Παύλος», με αριθμό μητρώου 13995, που ανήκει στην «Κάριτας Θεσσαλονίκης». Σχετικό φυλλάδιο θα βρείτε μέσα στο Ναό.
Παρακαλούνται οι ενορίτες να προβούν στην άμεση τακτοποίηση / διακανονισμό των οφειλών τους προς το Κοιμητήριο.
Σας ευχαριστούμε για την Κυριακάτικη προσφορά σας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ενορίτες και τους νέους μας, που βοήθησαν κατά το Πασχαλινό Τριήμερο της Μ. Εβδομάδας. Ευχόμαστε σε αυτούς, και σε όλους εσάς, και του χρόνου με υγεία.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ! ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!